Babysense Andningslarm

Så du kan sova när ditt barn gör det!

Babysense - Sveriges mest sålda andningslarm

Andningslarm Babysense
Hem | Varför andningslarm | Babysense II | Användning | Vanliga frågor | Certifiering | Beställ | Kontakt | Om Babysense.se

Andningslarm Babysense

Andningslarm

Andningslarm Babysense Trygghetsgaranti

Om Babysense.se

BABYSENSE är etablerat i Sverige sedan 2002. Vi har lång erfarenhet av andningslarm och dess användning. Vi erbjuder ett gott samarbete med hög servicenivå även efter garantitidens utgång. Vi erbjuder även hög tillgänglighet för information och svar på de frågor som kan dyka upp innan och efter köp av BABYSENSE II andningslarm.

När Ni köper ett BABYSENSE II andningslarm av oss så är Ni garanterat en mycket nöjd kund. Vi är stolta över vår produkt och vill att Ni skall kunna känna Er lika trygga som vi gör när Ni använder Ert BABYSENSE II andningslarm. Därför har Ni alltid som kund till oss tillgång till personlig telefonsupport och support via mail.

Vi har ett nära samarbete med tillverkaren och dess representanter vilket möjliggör ett snabbt handhavande vad gäller olika frågeställningar och handläggning av eventuella garantiärenden.

Med vår erfarenhet har vi även utvecklat ett nära samarbete med sjukvården vilka är våra kunder och användare av BABYSENSE II.

Vår målsättning är att tillgodose föräldrars behov av att kunna släppa rädslan för att deras barn av olika anledningar skall sluta andas.

Vår ambition är att sprida information om användning av andningslarm, tillgodose föräldrars behov av en extra trygghet som BABYSENSE II andningslarm ger samt möta de behov, i form av information, som oroliga föräldrar kan tänkas ha. Vi ger dig som förälder valmöjligheten att välja det som är bra för just Er och ert barn.

Vår förhoppning är ett gott samarbete med Er föräldrar som användare av BABYSENSE II andningslarm och hoppas att det skall kännas som en extra trygghet för Er och Er familj.

Vi önskar Er många och långa framtida trygga nätter.

 

The mortality rate at the first year of life is about 3–8/10000. Babysense has sold a few hundred thousand units so far, world wide, since 1992. The fact that no one has reported a loss of life when using Babysense can lead to the conclusion that Babysense helped to save many lives, and helped save babies due to any cause of danger, not only SIDS. This leads to the conclusion that Babysense has been a real life saver!

  Andningslarm